• Fara stoc

Căramidă EVOceramic 1/2 44 VB Cemacon

Blocuri ceramice Cemacon

Personalizare articol

Nu uitați să salvați personalizarea pentru a putea adăuga în coș
  • maxim 250 caractere
Blocuri ceramice Cemacon
0,00 lei
cu TVA
Fara stoc

Izolare Fonică
Izolează fonic de 2,5 ori mai bine decât cărămida obișnuită cu goluri. Vata bazaltică are proprietăți superioare de izolare fonică, iar prin înlocuirea aerului din blocurile ceramice cu vată bazaltică, zgomotul aerian este absorbit, asigurându-se astfel confortul acustic al clădirii, încă din faza de zidărie.

Cărămidă portantă
Destinată realizării pereților structurali portanți. Având o capacitate mare de încărcare, asigură posibilitatea de a construi în stil tradițional, fără necesitatea realizării structurilor portante în cadre.

Permeabilă la vapori
Pereții respiră, asigurând un climat interior natural și sănătos. Atât partea ceramică a cărămizii cât și izolația din vată bazaltică au o permeabilitate ridicată la vapori, permițând transferul de vapori prin pereți. Astfel umiditatea este menținută sub control, prin eliberarea excesului din interiorul locuinței către exterior, reducându-se riscul apariției igrasiei și mucegaiului și implicațiilor negative cauzate de acestea, precum alergiile sau astmul. Izolația termică este garantată pe toată durata de viață a clădirii. Prin integrarea izolației din vată bazaltică în învelișul ceramic, aceasta este protejată de riscurile deteriorării mecanice, sau în timp, asigurându-se astfel o durabilitate ridicată a izolației și eliminându-se necesitatea renovării sau înlocuirii în timp a sistemului de izolație termică.

Rezistență la foc
Protecție ridicată la incendii. Atât învelisul ceramic cât și izolația din vată bazaltică sunt produse incombustibile, ce nu contribuie la dezvoltarea sau întreținerea unui posibil incendiu. Rezistență la foc: Clasa A1

Timp de execuție redus
Se elimină etapele necesare izolării termice precum fixarea materialului termoizolant pe fațadă și dibluirea cu efectele ei negative, iar operațiile necesare finisării pereților exteriori pot fi realizate mecanizat, cu o productivitatea net superioară.

Fără limite în finisaje
Fațada poate fi finisată cu klinker, piatră naturală, cărămidă aparentă, sau ancadramente fără restricții sau operații suplimentare de pregătire a suportului, eliminându-se astfel timpul și costurile suplimentare.

100% Natural
Construiești ecologic și sustenabil. Spre deosebire de pereții izolați clasic, pereții construiți cu EVOCERAMIC 44 VB nu mai necesită renovare, sau înlocuirea izolației, cu implicațiile aferente în costuri, dar și în gestionarea deșeurilor rezultate din schimbarea sistemului de izolație. În plus, fiind fabricate din materii prime naturale, argilă, nisip și rocă vulcanică, cărămizile EVOCERAMIC 44 VB pot fi reciclate până la 100%.

Date tehnice
Dimensiuni: 115/440/240 mm
Rezistență medie la compresiune (fb, med): 10 N/mm²
Volum de goluri: < 50%
Greutate medie/cărămidă: cca. 10 kg
Densitate aparentă: cca. 810 kg/m³
Reacția la foc: Clasa A1
Nr. cărămizi/m³ de zidărie: 73 buc.
Nr. cărămizi/m² de zidărie: 32 buc.
Tip zidărie: portantă
Destinație: exterior
Nr. cărămizi/palet (1000x1200mm): 120 buc. /palet
Nr. m³ de zidărie/palet: 1.65 m³/palet

Blocuri ceramice Cemacon

Fișa de date

Înălțime
238 mm
Lățime
440 mm
Lungime
115 mm
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.