POLITICA DE LIVRARE


Neomat Haus  Srl pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de livrare a produselor comandate prin paltforma www.neomathaus.ro  prin flota proprie de mașini pentru un confort crescut.

Transportul produselor comandate se efectuează prin intermediul firmelor de curierat, in cazul coletelor de mici dimensiuni, acestea putând fi livrate oriunde, pe teritoriul României.


Comenzile care includ produse voluminoase, sau materiale grele ( fier beton fasonat, plase sudate, blocuri ceramice, BCA, ciment, bolțari de beton, țiglă, etc.)vor putea fi livrate doar prin flota Neomat Haus S.R.L. Livrarea se face cu camionete sau camioane cu macara după caz pe o raza de 60 km in jurul depozitului Neomat Haus . In cazul comenzilor  care trebuie livrate la o distanta mai mare decât cea menționată anterior, va rugam sa ne transmiteți o cerere  la adresa neomathaus@gmail.com pentru a va putea face o oferta personalizata.

Condiții generale de transport :
•    Vă asigurăm transportul până în zona în care mașinile noastre sunt parcate în condiții de siguranță.
•    Dumneavoastră in calitate de client trebuie să vă ocupați de descărcarea și transportul produselor comandate până în interiorul locuinței dumneavoastră.
•    Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că răspundeți la apelurile noastre când vă contactăm pentru transportul produselor comandate. În caz contrar, răspunderea cu privire la orice tip de întârziere a livrării vă aparține.
•    Dacă detaliile de livrare pe care ni le oferiți sunt incorecte (precum adresa sau datele de contact), serviciul de livrare gratuită nu va mai fi oferit și plata transportului se va face contracost.
•    În cazul în care există un eveniment de forță majoră (drumuri înzăpezite, ploi abundente,  inundații etc.), nu ne vom asuma răspunderea cu privire la întârzierea transportului produselor pe care dumneavoastră le-ați comandat, reprogramând transportul pentru o zi în care acesta va fi posibil.
•    Nu vom fi responsabili de daune cu privire la pierderea sau utilizarea produselor oferite de noi după livrarea acestora. Excepțiile de la această regulă sunt reprezentate de garanțiile legale și convenționale pe care le oferim odată cu fiecare produs.