Conditii de retur


Toate produsele achizitionate de pe platforma www.neomathaus.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la ridicare sau livrare dupa caz.


Este necesar sa aveti factura fiscala sau bonul fiscal pe baza carora ati cumparat produsele.   


Produsele sa  fie in ambalajul original si sa nu prezinte urme de deteriorare/utilizare sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate . In cazul in care marfa returnata nu este conforma sau prezinta defecte (zgariere, murdarie, urme de lovituri, etc.) se va percepe o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) , in caz contrar produsul va fi reexpediat catre cumparator, pe cheltuiala acestuia.


Nu va exista posibilitatea de retur pentru produsele  livrate pe baza de comanda speciala sau au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: colorare vopsele, debitare, fasonare otel beton , livrare materiale grele sau produse aduse pe baza de comanda (nestocabil). 

 
Toate cheltuielile de returnare a produselor achizitionate de pe platforma www.neomathaus.ro vor fi suportate de cumparator.   


Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către Neomat Haus la neomathaus@gmail.com  sau la telefonul de contact 0723-190938 .


Returul îl puteți face direct în magazin sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport.