NEOMAT HAUS are ca obiect principal de activitate comercializarea materialelor de construcții si a otelului beton fasonat.

Bazându-ne pe experiența acumulata de-a lungul timpului si pe fidelitatea clienților activi, printre care revânzători sau constructori ne-am propus sa venim in întâmpinarea clientilor nostrii cu o echipa de vânzări tanara si dinamica, pregătită sa prezinte solutia cea mai adecvata la problemele clienților, sa asigure consultanta tehnica si calculul necesarului de material.

Calitatea produselor distribuite este garantata prin parteneriate cu furnizori, atent selecționați, cunoscuti pe plan național si international pentru certificarea standardelor înalte .

Trăsătura definitorie a companiei o constituie responsabilitatea fata de clienți,  parteneri si nu in ultimul rând angajati.

Ca o scurta prezentare a activității, NEOMAT HAUS opereaza pe piața materialelor de constructii prin:

• vânzări directe prin depozitele proprii

• distribuție

• vânzare prin platforma online www.neomathaus.ro

Încă de la început ne-am propus sa aducem pe aceasta piață produse de calitate, încheind in acest sens parteneriate de colaborare cu producători de renume european si mondial din domeniu, din care amintim: Austrotherm, Bramac, Cemacon, Caparol, Cesal, CRH, Holcim, Wienerberger-Porotherm, Saint Gobain Weber, Baumit,  Tondach, Semmelrock, Viastein , Elpreco, Velux,  etc.

De-a lungul timpului am învățat sa prețuim fiecare relație de prietenie si consideram ca cele mai importante aspecte, când vine vorba de domeniul construcțiilor, sunt experiența, corectitudinea si calitatea serviciilor oferite.