Catalog

Activează filtre:
  Disponibilitate

   MATERIALE DE CONSTRUCȚII 

   Totalitatea materialelor care contribuie la execuţia unei construcţii: ciment, var, adezivi, gleturi, sape, tencuieli si mortare.

   • Ciment
    Ciment

    Cimentul este cel mai important material ce intra in componenta betonului. Este un liant hidraulic fin macinat care, in amestec cu apa, formeaza o pasta ce face priza si se intareste. 

   • Var
    Var

    Varul este un liant ce se obtin prin arderea calcarelor.

   • Adeziv
    Adeziv

    Adezivii produse naturale sau sintetice cu care se lipeste, se încleiaza, placile ceramice, faianta, lemnul, metalele, sticla, etc;

   • Gleturi
    Gleturi

    Pasta din ipsos (GLET DE IPSOS) sau dintr-un amestec de ipsos si pasta de var (GLET DE VAR, GLET AMERICAN) utilizata ca materal de inchidere a porilor (strat de completare) la tencuieli ce urmeaza a fi zugravite.

   • Șape
    Șape

    Sapa este un material de umplere pentru denivelari dar si pentru astuparea gaurilor, imbinarilor si crapaturilor din pardoseli, avand in compozitie, in principal: ciment cu nisip (de granulatie pana la 7 mm). Se foloseste la egalizarea suprafetelor interioare si exterioare, in special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mocheta, etc. 

   • Tencuieli și mortare
    Tencuieli și mortare

    Tencuiala este stratul de mortar cu care se acopera, in scop de protectie sau de infrumusetare, elementele de constructie ce nu trebuie sa ramana aparente.

    Format dintr-un amestec de liant, apa si un agregat, Mortarul se utilizeaza fie la zidarie fie la tencuirea peretilor si tavanelor

   Nu sunt produse în această categorie

   Compară 0

   Nu sunt produse

   Pentru a fi determinat Livrare
   0,00 lei Total

   Ieșire