OSB 12 mm

Material lemnos

Mai multe detalii

Material lemnos
Produs nou

160,00 leitax incl.

160,00 lei per placa

- +

Adaugă la comparare

 
Mai multe informații

Produsele OSB sunt placi rigide stratificate presate, alcatuite din aschii de lemn orientate. Se utilizeaza in principal ca astereala, pardoseli, tavane, avand si multe alte intrebuintari in constructii.

Placa OSB este alcatuita in proportie de 90% din aschi de lemn, orientarea aschilor confera placii o mai mare rezistenta, rigiditate si stabilitate.

Placile OSB pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior in medii de umiditate. Calitatea placii este data de utilizarea indeosebi a lemnului de pin fibros de orientarea aschiilor si de alcatuirea aschiilor in trei straturi.

Tratamentul special de suprafata cu rasina confera impermeabilitatea produsului.

Placile din fibre orientate (OSB) reprezinta niste placi presate pe baza de material lemnos cu fibrele de lemn orientate .Fibrele plate (aplatizate) avand o grosime de 0.5 – 0.7 mm si o lungime de pana la 140 mm sunt asezate in 3 straturi in timp ce fibrele din straturile exterioare sunt orientate in linii paralele ; cele din straturile interioare sunt orientate pe lungimea placii principale.

DOMENII DE UTILIZARE A PLACILOR DE OSB: Realizarea acoperisuri, Pereti interni, Dusumele, Tavane, Elemente de mobilier interior, Elemente structurale de cabina pentru nave si vagoane de tren, Elemente structurale pentru casute de vara si de recreere, Inchideri ale spatiilor pentru usi si ferestre pe durata constructiei.

 
Foaie de informații
Înălțime12 mm
Lățime1250 mm
Lungime2500 mm

Write a review

OSB 12 mm

Material lemnos

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Path: > > > > OSB 12 mm

3 alte produse în aceeași categorie:

Compară 0

Nu sunt produse

Pentru a fi determinat Livrare
0,00 lei Total

Ieșire