• Nou

Lac Lemn Yacht 3in1 Castan 0.75L OSKAR

Lac lucios ultra-rezistent pentru lemn exterior/interior

Lacuri si Vopsele
49,00 lei
cu TVA
In stoc

Utilizare:

Se recomandă pentru vopsirea suprafeţelor din lemn exploatate la exterior şi interior precum suprastructurile ambarcaţiunilor, uşi exterioare şi ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de grădina, cabane, balustrade, garduri, pardoseli etc. Produsul conferă lemnului un tratament durabil de extra protecţie împotriva acţiunii factorilor de mediu şi radiaţiilor UV. 

Pregătirea suprafețelor:

Dacă suprafaţa lemnului prezintă porţiuni deteriorate, acestea se îndepărtează, după care se nivelează cu chit pentru lemn cu uscare rapidă (în culoarea lemnului) şi se slefuieşte cu hartie abrazivă si se curăță suprafața de praf cu laveta uscată

Dacă lemnul a fost lăcuit în prealabil, se înlătură complet porţiunile desprinse şi se curăţă suprafaţa de praf cu o lavetă uscată.

Suprafeţele lemnoase noi la exterior se grunduiesc în prealabil cu Oskar Grund Lemn. 

Aplicare:

Omogenizaţi bine înainte de utilizare.

Aplicarea lacului se poate face cu ajutorul unei pensule, role sau pistol pe lemnul uscat, la temperatura mediului de 10 - 30°C şi umiditatea suportului de max. 12%.

Se recomandă aplicarea produsului în două straturi.

Pentru rezultate deosebite, se recomandă şlefuirea suprafeţei de lemn şi între aplicari. Produsul este compatibil cu Danke! Diluant Universal.

Nu se va aplica in condiții de expunere directă a suportului la radiații solare, vânt, ploaie și ceață. Consumul variază în funcţie de natura suportului, rugozitatea şi gradul de absorbabilitate al acestuia. A se consulta şi fişa tehnică. 

Uscare:

4-5 ore uscare la atingere (în funcție de temperatura și grosimea stratului). Al doilea strat se aplică după uscarea primului strat (minim 12 ore). Pentru pardoseli, uscare pentru trafic normal: 7 zile. 

Depozitare:

La temperaturi cuprinse între +5 şi 30°C, ferit de razele directe ale soarelui, în recipiente bine închise.

Consum: 0.07 L/m²/strat

Randament: 13 m²/L/strat

Sistem recomandat:

1 strat Oskar Grund Lemn;

1 - 2 straturi OSKAR Lac Yacht 

Lacuri si Vopsele
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.