Email Rugina Ag. Lovitura Ciocan 0.5L OSKAR

Email tip 3in1 pentru metal, argintiu, cu efect anticoroziv, de grunduire si decorare.

Lacuri si vopsele
53,57 lei
cu TVA
In stoc

Utilizare:

Pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare și exterioare, atacate de rugină, având un triplu rol: inhibitor de coroziune, grund și email.

Pregătirea suprafețelor:

Suprafețele trebuie să fie uscate, curate și degresate. Se vor îndepărta bucățile de rugină folosind o perie. Se va curăța vopseaua decojită, urmele de praf sau impurități. 

Aplicare:

Produsul se omogenizează foarte bine înainte de utilizare.

Se recomandă aplicarea vopselei cu ajutorul unei pensule, role sau pistol. Pentru aplicarea cu pensula sau rola, produsul se aplică nediluat sau diluat cu max.5%  diluant. Pentru aplicarea cu pistolul, produsul se poate dilua cu 5-10% diluant. Se recomandă aplicarea în 2-3 straturi, în funcție de natura suportului și de pregătirea acestuia. Produsul este compatibil cu Diluant Danke!. Pentru pulverizarea airless se va aplica nediluat.

Nu se va aplica la o temperatură sub 10°C, pe suprafețele umede, pe vânt puternic sau în bătăia directă a razelor de soare. 

Uscare:

Rezistență la atingere cu mana: după cca. 6-8 ore. Al doilea strat se aplică după 12 ore.  Uscare la manipulare: 24 de ore.

Depozitare:

La temperaturi cuprinse între +5° si +30° Celsius, ferit de razele directe ale soarelui, în recipiente bine închise. 

Consum: 0.1 L/m²/strat

Randament: 10 m²/L/strat

Sistem recomandat:

2-3 straturi finisaj OSKAR Direct pe Rugină

Lacuri si vopsele
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.