Căramidă EVOceramic 24 VB Cemacon

Blocuri ceramice Cemacon

Blocuri ceramice Cemacon
24,00 lei
cu TVA
In stoc

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 60.

Izolare Fonică
Izolează fonic de 2,5 ori mai bine decât cărămida obișnuită cu goluri. Vata bazaltică are proprietăți superioare de izolare fonică, iar prin înlocuirea aerului din blocurile ceramice cu vată bazaltică, zgomotul aerian este absorbit, asigurându-se astfel confortul acustic al clădirii, încă din faza de zidărie. Indicele de atenuare acustica Rw=51 dB. Izolația fonică este garantată pe toată durata de viață a clădirii. Prin integrarea izolației din vată bazaltică în învelișul ceramic, aceasta este protejată de riscurile deteriorării mecanice, sau în timp, asigurându-se astfel o durabilitate ridicată a izolației și eliminându-se necesitatea renovării, sau înlocuirii în timp a sistemului de izolație fonică.

Timp de execuție redus
Se elimină etapele necesare izolării fonice ulterioare precum aplicarea profilelor de gips-carton, a vatei minerale bazaltice, a plăcilor de gips-carton, benzilor și a pastei de îmbinare. Operațiile necesare finisării pereților zidiți pot fi realizate mecanizat, cu o productivitatea net superioară.

Rezistență la foc
Protecție ridicată la incendii. Atât învelișul ceramic cât și izolația din vată bazaltică sunt produse incombustibile, ce nu contribuie la dezvoltarea sau întreținerea unui posibil incendiu. Rezistență la foc: Clasa A1

Fără limite în amenajări
Permite aplicarea corpurilor de mobilă suspendate, datorită rezistențelor mecanice superioare celorlalte soluții, cum ar fi placările cu gips-carton.

Permeabilă la vapori
Pereții respiră, asigurând un climat interior natural și sănătos. Atât partea ceramică a cărămizii cât și izolația din vată bazaltică au o permeabilitate ridicată la vapori, permițând transferul de vapori prin pereți. Astfel umiditatea este menținută sub control, prin eliberarea excesului din interiorul locuinței către exterior, reducându-se riscul apariției igrasiei și mucegaiului și implicațiilor negative cauzate de acestea, precum alergiile sau astmul.

100% Natural
Construiești ecologic și sustenabil. Fiind fabricate din argilă, nisip și rocă vulcanică, cărămizile EVOCERAMIC 24 VB sunt 100% naturale si pot fi reciclate.

Date tehnice
Dimensiuni: 430/240/238 mm
Indice de izolare acustică (RW): 52 dB
Rezistență medie la compresiune (fb, med): 10 N/mm²
Volum de goluri: < 55%
Rezistență la transfer termic (R): 3.324 m²K/W
Greutate medie/cărămidă: cca. 19 kg
Densitate aparentă: cca. 760 kg/m³
Reacția la foc: Clasa A1
Nr. cărămizi/m³ de zidărie: 39 buc.
Nr. cărămizi/m² de zidărie: 9 buc.
Consum de mortar/m³ de zidărie: 60 litri/m³
Consum de manoperă/m³ de zidărie: 2.2 ore/m³
Tip zidărie: neportantă
Destinație: interior
Nr. cărămizi/palet (1000x1200mm): 60 buc. /palet
Nr. m³ de zidărie/palet: 1.55 m³/palet

Blocuri ceramice Cemacon

Fișa de date

Înălțime
238 mm
Lățime
240 mm
Lungime
430 mm
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.